Α+
Α
Β+
Β
Γ
Δ

Ενεργειακή Επιθεώρηση App

Το 2011 μια ομάδα νέων Μηχανικών με πολύ μεράκι και διάθεση για δημιουργία, υλοποιήσαμε μια καινοτόμα για την εποχή της smartphone εφαρμογή, για την οποία είμαστε περήφανοι μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς στις μέρες μας η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη λόγω των πολλών αναβαθμίσεων των λειτουργικών, ωστόσο σκοπεύουμε να επανέλθουμε με μια εφαρμογή ακόμη πιο χρήσιμη τόσο για τους Μηχανικούς, όσο και για τους ιδιοκτήτες...

Λίγα λόγια για την εφαρμογή μας, όπως την παρουσιάσαμε τις πρώτες μέρες της δημιουργίας της!
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη μοναδική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μάθετε σε ποια Ενεργειακή κλάση ανήκει τόσο το σπίτι σας όσο και το σπίτι των φίλων σας.


Θα σας φανεί παιχνίδι!

Ταυτόχρονα, μπορείτε να ενημερωθείτε με απλά λόγια για όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη Ενεργειακή Επιθεώρηση, ενώ για τους ποιο απαιτητικούς υπάρχει και η αντίστοιχη Νομοθεσία. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσετε το Μηχανικό της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα.

Για όσο χρονικό διάστημα ισχύει ο Νόμος 4014 τακτοποίησης αυθαιρέτων, θα υπάρχει bonus section υπολογισμού του προστίμου.

Χαρακτηριστικά:

  • iPhone and iPod Touch συμβατότητα (πολύ σύντομα και σε iPad).
  • Έξυπνη πλοήγηση.
  • Ιδανικό και για όσους δε διαθέτουν ειδικές γνώσεις γύρω από τις κατοικίες.
  • Η εφαρμογή δεν ζητάει προσωπικά δεδομένα.

* Προσοχή! Η εφαρμογή δεν προσφέρει τη δυνατότητα εκτέλεσης μιας πραγματικής Ενεργειακής Επιθεώρησης και το αποτέλεσμα της Ενεργειακής απόδοσης είναι ενδεικτικό, αφού στην πράξη δεν λαμβάνονται υπόψη πάρα πολλοί παράγοντες όπως λόγου χάρη η σκίαση και ο προσανατολισμός της κατοικίας.

Ωστόσο, σε ένα δείγμα 100 δοκιμών είχαμε μόλις 4 λάθος εκτιμήσεις!

Για την διενέργεια μιας πραγματικής Ενεργειακής Επιθεώρησης αλλά και για οποιαδήποτε άλλη εργασία σχεδιάζετε να πραγματοποιήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε σε Μηχανικό από τη βάση δεδομένων της εφαρμογής, η οποία και θα εμπλουτίζεται με συχνά updates.

Θα χαρούμε πολύ αν σας αρέσει η εφαρμογή και περιμένουμε τα σχόλιά σας για περαιτέρω βελτιώσεις.Έγραψαν για μας...

Κάνατε ενεργειακή επιθεώρηση;
— Νίκος Χατζηνικολάου, enikos.gr

michanikosapps.gr αυτά είναι τα καλά νέα! Η Ελλάδα που προσπαθεί!
— Εύα Αντωνοπούλου, twitter.com

Χρήσιμη εφαρμογή για εικονική Ενεργειακή Επιθεώρηση
— kala-nea.gr

Ειλικρινά μια αξιόλογη προσπάθεια από νέους ανθρώπους και μια εφαρμογή που αξίζει να την έχετε στο κινητό σας!
— greekapplenews.gr