Εκλεισε το deal για το Μακεδονία Παλλάς

Μέσω ελληνικής τράπεζας με παρουσία στη γειτονική Τουρκία, θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του Μακεδονία Παλλάς στον επενδυτικό όμιλο που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση και διαχείριση της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του ΙΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.ered.gr έδωσε το πράσινο φως στην κοινοπραξία των συμβούλων που τρέχουν το έργο (Attica bank Properties και Euroconsultants ) να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή.

Υπενθυμίζεται οτι το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό από την παραμονή της πρωτοχρονιάς καθώς έληγε στις 13 Ιανουαρίου και η τρίμηνη παράταση της σύμβαση με τον ομιλο Δασκαλαντωνάκη.

Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τον περασμένο Δεκέμβριο αποφάσισε την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την εξεύρεση αναδόχου που θα αναλάβει την ενοικίαση του Ξενοδοχείου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ" για 12 μήνες ζητώντας

Μηνιαίο ελάχιστο μίσθωμα 50.000€     Χρονικό διάστημα εκμίσθωσης 12 μήνες

Δέσμευση του νέου ενοικιαστή ότι θα συνεχίσει να απασχολεί στο 12μηνο τους εργαζόμενους που απασχολούνται σήμερα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ

Κατάθεση εγγυητικής επιστολής 6μηνης διάρκειας ισόποσης με το εξαπλάσιο του μηνιαίου μισθώματος

πηγή ered.gr