Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ) ανοίγει το δημόσιο διάλογο για το καλύτερο Εξοικονομώ – Αυτονομώ.
 
Όπως αναφέρει το ΕΙΠΑΝ σε σχετική ανακοίνωση, απευθύνει πρόσκληση στο ΥΠΕΝ , στο ΤΕΕ, στον ΠΣΥΠΕΝΕΠ και σε άλλους φορείς καθώς και σε όλους τους μηχανικούς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να καταθέσουν τις προτάσεις τους με στόχο τα καλυτερα ενεργειακά κτίρια.
 
Την Δευτέρα 22/2 στις 6.00μμ σε διακτυακό event θα παρουσιαστεί και η πρόταση που ανέπτυξαν τα μέλη της ομάδας εργασίας του Τμήματος Κεντροδυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, Ευάγγελος Κατσαρός, Πολιτικός Μηχανικός, Κωνσταντίνος Νάτσης, Πολιτικός Μηχανικός και Θωμάς Μπαγιάρας, Μηχανολόγος Μηχανικός σχετικά με τον τρόπου αξιολόγησης των αιτήσεων στο Εξοικονομώ – Αυτονομώ.
Το ΕΙΠΑΚ, πιστεύοντας ότι η αξιολόγηση πρωτίστως, αν όχι αποκλειστικά, πρέπει να στηρίζεται στον δείκτη εξοικονόμησης ενέργειας της αναβάθμισης της οικιστικής μονάδας, θεωρεί πως η πρόταση των τριών συναδέλφων αποτελεί καλή βάση συζήτησης.
 
Όπως επισημαίνει το ΕΙΠΑΚ στην ανακοίνωσή του, θα καταθέσει κι αυτό τις προτάσεις του ενώ θα καλέσει και θα δώσει το λόγο τόσο το Υπουργειο και το ΤΕΕ, κεντρικά και περιφερειακά όσο και σε άλλους φορείς της αγοράς.
 
Και όπως συμπληρώνει το ΕΙΠΑΚ: “Θεωρούμε λοιπόν τη συμμετοχή σας εξαιρετικά σημαντική και σας καλούμε να συμμετέχετε και να καταθέσετε τις απόψεις σας.
Για την εγγραφή σας, παρακαλώ πολύ να ακολουθησετε τον παρακάτω σύνδεσμο, τον οποίο μπορείτε – και σας προτρέπουμε – να προωθήσετε σε όποιον κρίνετε πρόσφορο ή να κοινοποίησετε στα δικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.”
 

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0vf–spjIiHNMLsdLapHGICFO8DCFKWnnH

Παρακολουθήστε λεπτομέρεις σχετικά με το event στην σελίδα του στο facebook

ΠΗΓΗ