Επικοινωνία μηχανικών …από απόσταση!

Posted in Blog

office and workplacesΜέσα στην πιο στάσιμη περίοδο, την οποία βιώνει ο κατασκευαστικός κλάδος, η κοινωνία των μηχανικών καλείται να φέρει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της, καθιστώντας τους επαγγελματίες, κάθε τομέα, «πελαγωμένους» για το πώς θα ανταπεξέλθουν σε αυτές.

Συνάμα, κάθε μηχανικός βρίσκεται αντιμέτωπος με προβλήματα όπως, η επικοινωνία με αρμόδια γραφεία και υπηρεσίες καθότι οι τελευταίες ουσιαστικά υπολειτουργούν, σε μία κοινή προσπάθεια εγκλιματισμού και επαναπροσδιορισμού τους, στις νέες συνθήκες εργασίας.

Η εξ αποστάσεως συνεργασία μηχανικών είναι πλέον δεδομένη και πρόκειται να αποτελέσει την ιδανικότερη λύση σε προβλήματα όπως, στάσιμες υποθέσεις, ελλιπής χρόνος και ο αυξανόμενος φόρτος εργασιών.

Τον τελευταίο χρόνο, η MichanikosApps συνεργάζεται και υποστηρίζει μηχανικούς ανά την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ολοκλήρωση φακέλων ακινήτων  και που αφορούν την

  • υπαγωγή τους στο νόμο αυθαιρέτων

ή

  • ολοκλήρωση διαδικασιών έκδοσης αδείας, μέσω της πλατφόρμας του e-adeies.

Βασικό μέλημα της MichanikosApps, αποτελεί η σύναψη ισχυρών συνεργασιών, οι οποίες με την επίτευξη του κοινού στόχου, θα είναι αμφότερα επικερδείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 στο 23211 15761

 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Διάδωσέ το

Χαμόγελο του Παιδιού

banner bottom

Η Εφαρμογή

banner bottom

Φόρμα Επικοινωνίας