Ψάχνεις για ένα νέο αξιόπιστο συνεργάτη Μηχανικό?

Posted in Blog


    Το τελευταίο διάστημα δεχθήκαμε πολλές ερωτήσεις από συνάδελφους Μηχανικούς για το τρόπο υποβολής των αρχείων και τη διαχείρηση μιας οικοδομικής άδειας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-adeies. Με αφορμή αυτό η MichanikosApps προσφέρει τη σιγουριά ενός αξιόπιστου συνεργάτη Μηχανικού, με μεγάλη προϋπηρεσία και έχοντας μελετήσει διεξοδικά την πολεοδομική νομοθεσία, αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και την διαχείριση των έργων σας στο «e-Άδειες» με απόλυτη υπευθυνότητα.

office and workplaces

 

Οι ενδιαφερόμενοι μηχανικοί μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας και μετά από συνεννόηση και την παροχή των απαραίτητων Μελετών, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, για την επιτυχημένη υποβολή και έκδοση μιας οικοδομικής άδειας.

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα συνεργασίας από απόσταση και κάντε ένα νέο συνεργάτη Μηχανικό για όλα σας τα έργα με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα «e-Άδειες».

 Για περισσότερες πληροφορίες στο 23211 15761 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ξεκινήστε με τον πιο εύκολο τρόπο από το κινητό σας

playbutton

  • 01 Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Ενεργειακή Επιθεώρηση
  • 02 Μάθετε την Ενεργειακή Κλάση της κατοικίας σας
  • 03 Υπολογίστε το κόστος Νομιμοποίησης Αυθαιρέτου
  • 04 Βρείτε τον κατάλληλο Μηχανικό που θα σας βοηθήσει
  • 05 Διαβάστε όλη την Νομοθεσία του Υπουργείου
  • 06 Μάθετε πληροφορίες για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ"

Βίντεο Επίδειξης